scroll

AER CURAT
de
PREDEAL

Când ai scris ultima oară impresii
dintr-o călătorie?

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ai călătorit ceva, iar asta înseamnă că ai și multe de povestit. Acum ai ocazia să ne arați cum te-ai simțit, ce ai făcut, cum ai ajuns, cât de frumos a fost și nu în ultimul rând, cât de bine ți-a făcut ieșirea în aer curat. Amintirile cele mai frumoase merită împărtășite cu toată lumea.

Te invităm să-ți scrii povestea de călătorie dintr-un loc cu aer curat și să ne faci să ne imaginăm că suntem și noi în acel loc perfect. Inspiră-i pe cititori să planteze un copac cu povestea ta și poate în câțiva ani, oriunde am fi, vom avea numai aer curat.

3000 caractere rămase

Dacă ai o poză drăguță din locația aerului curat, uploadeaz-o aici:

Arată-ne pe hartă locul preferat cu aer curat

Poveștile altora

image

Alina din Bucuresti

Draga de ea, bunica mea! În curtea ei, timpul parcă trece altfel. Acolo simți liniștea până în măduva oaselor și parcă retrăiești de fiecare dată bucuria copilăriei. Locul meu de suflet, în care verile păreau nesfârșite.

image

Gabriela din Dambovita

Am avut o ocazie minunată, Un sejur de vacanță, Într-un loc superb unde cerul atinge pământul, Unde apa-i cristalină și o mângâie vântul, Unde în fiecare dimineață privești, Lacul ce înconjoară "Valea cu pești", Acolo e raiul, e liniștea.. e natura, Transfăgărășeanul e drum..e aventură.